Gyermekorvosi tájékoztató szülők, gyermekes családok számára
2020.09.23. | Intézményi hírek
A Biztos Kezek Alapellátó Gyermekorvosok Szülői Fóruma anyagai alapján Az Országos Házi Gyermekorvosi Kollegiális Szakmai Vezetői Hálózat ajánlásával  

Óvoda nyári zárva tartása
2020.07.08. | Intézményi hírek
TISZTELT SZÜLŐK! Értesítjük Önöket, hogy intézményünkben az óvoda és a bölcsőde nyári zárva tartásának ideje egy hét lesz, mely 2020. augusztus 17. -től augusztus 21. -ig tart.  

Változik a Kormányablak ügyfélfogadási rendje
2020.07.06. | Intézményi hírek
Tisztelt Lakosság! Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Miniszterelnökség utasításának megfelelően a járási hivatalok kormányablakai 2020. 07. 06-tól egységes  nyitvatartási időt vezettek be, mely a KAB Pannonhalmi ügyfélfogadási idejét is jelentős mértékben átírta.

A kedvenc táblajátékom
2020.05.08. | Intézményi hírek
A kedvenc táblajátékomKedves Szülők és Gyerekek! Pedagógiai Szakszolgálatunk egy játékra invitál minden kicsit és nagyot! Nem csak azok jelentkezhetnek, akik járnak hozzánk foglakozásra, hanem bárki, aki kedvet és motivációt érez egy kis tartalmas kikapcsolódáshoz! A táblajátékaitokat nagy kiváncsisággal várjuk!  

A Szent Márton Járóbeteg Központ szakrendelései újraindulnak 2020. május 11-től
2020.05.05. | Intézményi hírek
A Szent Márton Járóbeteg Központ szakrendelései újraindulnak 2020. május 11-tőlTájékoztatjuk Tisztelt Betegeinket, hogy intézményünk alábbi szakrendelései – nem teljes körben –  május 11-től újra elérhetőek lesznek. 

Pedagógiai Szakszolgálat - kérdőív végeredménye
2020.04.21. | Intézményi hírek
Tisztelt Szülők! Köszönjük, hogy a kérdőívek kitöltésével segítették a munkánkat! Kozma Szabolcs tagintézmény-vezető

A pedagógiai szakszolgálatok is átálltak a digitális munkarendre
2020.04.08. | Intézményi hírek
Kedves Szülők! 2020. március 16-a óta nem csak az nevelési-oktatási intézmények, hanem a pedagógiai szakszolgálatok is átálltak a digitális munkarendre.  

Közlemény - az óvodai beiratkozásról a 2020/2021-es tanévre
2020.03.30. | Intézményi hírek
Tisztelt Szülők! Értesítjük Önöket, hogy a 2020/2021-es nevelési évre az ÓVODÁS KORÚ GYERMEKEK BEIRATÁSA a kialakult helyzetben a szokásostól eltérően alakul!

Védőnői tájékoztatás a koronavírus járvánnyal kapcsolatosan
2020.03.25. | Intézményi hírek
Tisztelt Szülők! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az országos tisztifőorvos utasítására 2020.03.18-tól visszavonásig, a védőnői ellátás csak távkommunikációval folytatandó.

Tájékoztató a koronavírus járvánnyal kapcsolatosan
2020.03.23. | Intézményi hírek
Tájékoztató a koronavírus járvánnyal kapcsolatosanTisztelt Pannonhalmiak! A koronavírus járvány terjedésének lassítása érdekében a pannonhalmi Játék-Vár Óvoda és Bölcsőde intézményben a gyermekfelügyelet a mai naptól  szünetel, az óvoda és a területén található játszótér is zárva tart.

A Pannonhalmi Szociális és Gyermekjóléti központ ügyfelfogadása átmenetileg szünetel
2020.03.20. | Intézményi hírek

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal tájékoztatója a koronavírus járvánnyal kapcsolatosan
2020.03.19. | Intézményi hírek

A Pedagógiai Szakszolgálatnál személyes találkozóra jelenleg nincs lehetőség
2020.03.18. | Intézményi hírek
Kedves Szülők! A rendkívüli körülményekre való tekintettel ellátásainkat át kellett alakítanunk, mivel személyes találkozóra jelenleg nincs lehetőség. Az otthoni gyakorlás folytatásához felajánljuk segítségünket. Amennyiben igénylik, lehetőség van konzultációra email-en, telefonon keresztül. További információkért keressék a gyermekükkel foglalkozó szakembert! A konzultációra hétfőtől péntekig 8-16 óráig van lehetőség.

Pedagógiai Szakszolgálat Pannonhalmi Tagintézményének tájékoztatója a koronavírussal kapcsolatosan
2020.03.18. | Intézményi hírek

A Pannonhalmi Szent Benedek Iskola tájékoztatása a tantermen kívüli munkarend bevezetéséről
2020.03.15. | Intézményi hírek
A Pannonhalmi Szent Benedek Iskola tájékoztatása a tantermen kívüli munkarend bevezetéséről Tisztelt Szülők! Rendkívüli helyzetben rendkívüli felelősségre és együttműködésre van szükség valamennyi érintett fél: pedagógus, szülő és tanuló részéről. Az előttünk álló időszakban jelentősen átalakul korábbi életvezetésünk, magatartási formánk, időbeosztásunk, munkahelyi jelenlétünk.

Tájékoztató vérvételi rendszer változásáról
2020.01.21. | Intézményi hírek
Tájékoztató vérvételi rendszer változásárólLakossági tájékoztató! Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Szent Márton Járóbeteg Központban a labor vérvételi szolgáltatásunk keretében január 22. naptól átállunk a sorszám alapján történő kiszolgálásra.

Lakossági tájékoztatás a Takarékszövetkezetek és a Takarékbank Zrt. egyesülésével kapcsolatban
2019.10.15. | Intézményi hírek
Tisztelt Lakosság! Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a takarékszövetkezeti szektor átalakításának legjelentősebb állomásaként 2019. október 31-én tizenegy takarékszövetkezet és két bank* egyesül a Takarékbank Zrt-ben.

Hulladékudvar ÚJ nyitvatartása
2019.03.22. | Intézményi hírek
    Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a pannonhalmi hulladékudvar 2019. április 1. napjától az új nyitvatartási rendje a következőképpen alakul:

Hulladékudvarokban veszélyes hulladék átvétel fogadása
2019.02.13. | Intézményi hírek
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Győri Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás az alábbi értestést küldte meg önkormányzatunknak, a Hulladékudvarokban hulladék átvétel fogadásával kapcsolatosan:

Újra nyitva a Könyvtár!
2018.09.03. | Intézményi hírek

KSH Rugógyár Bt. (Nyúl) munkatársat keres
2018.08.01. | Intézményi hírek
Rugóacél feldolgozással foglalkozó vállalat megnövekedett termelési volumen miatt új munkatársakat keres nyúli üzemébe, betanított munkakörbe

Pályázat kertész-karbantartó munkakör betöltésére
2018.02.27. | Intézményi hírek
Pannonhalmi Játék-Vár Óvoda és Bölcsőde  pályázatot hirdet kertész-karbantartó  munkakör betöltésére. 

Hulladékudvarokban hulladék átvétel felfüggesztése
2017.07.13. | Intézményi hírek
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. az alábbi értestést köldte meg önkormányzatunknak, a Hulladékudvarokban hulladék átvétel felfüggesztésével kapcsolatosan:

Hulladékudvarokban hulladék átvétel felfüggesztése
2017.04.12. | Intézményi hírek
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. az alábbi értestést köldte meg önkormányzatunknak, a Hulladékudvarokban hulladék átvétel felfüggesztésével kapcsolatosan:

Esztétikai lézercentrum Pannonhalmán
2016.04.04. | Intézményi hírek
Januártól egy új minőségi szolgáltatással bővült a pannonhalmi egészségügy, megnyitotta kapuit a Pannonderm Esztétikai Lézercentrum. A pannonhalmi Szent Márton Járóbeteg Központ terültén találálható esztétikai bőrkezelésekre fókuszáló új szolgáltató jelenleg a bőr regenerálására, fiatalítására esztétikai célú kezelésére koncentrál, de a közeljövőben további kezelésekkel bővítik a palettát.